Dag 6, 5/8/2016

 

Gewoon omdat het zo leuk is nog 1 filmpje van het bumerbal gisteren. Let vooral op het einde wanneer iemand op z’n kop staat met de beentjes in de lucht, hilarisch!

 

 

 

De films gisteravond waren top! Al Jules zijn ingrediënten zaten erin (zie verslag van dinsdag wat deze ingrediënten zijn). Terug aangekomen bij de tenten zien we dat Lars en Jamie de meiden goed in de watten hebben gelegd. Er staan een doos met 30 hapjes sushi en 3 lege pizzadozen op tafel. Maar goed dat de jongens in de bios ook niet tekort hebben gehad, sommigen aten 2 dozen popcorn en ook nog een zak chips leeg!
 

 

 

De ochtendtraining was ietsje verlaat omdat iedereen ook pas later wedstrijden hoeft te spelen. Afgesproken dat we eerst zouden ontbijten om 8.15 en dan trainen van 8.45 – 9.45 uur. Ondanks deze enorme coulance van onze kant presteert Maud het alsnog om een kwartier te laat te komen! Regels zijn regels en de hele groep mag dus proberen om een bal op haar kont te slaan. Tot de laatste bal was ze nog niet geraakt maar toen werd de bal met zo’n 180 km/u versneld en de richting was goed. Met een ziedende vaart kwam de bal precies in het midden van haar rechterbil terecht. Helaas geen video maar wellicht kunnen we over een uurtje de blauwe plek fotograferen. 
Morris en nathan hadden een makkie in hun dubbel en legden de volleys allemaal weg. Vooral Morris wilde de ballen zo kort mogelijk achter het netje leggen, galaryplay. Ze moeten echter nog een wedstrijd vandaag en dat wordt een stuk pittiger, de Y-formation zal echt uit de kast gehaald moeten worden.
Om 10 uur moesten 2 giganten en grote kanshebbers op de titel van ons kamp het tegen elkaar opnemen. Maxine en Mijntje maakten er een super vette wedstrijd van. De power van Maxine en daartegenover het weergaloze voetenwerk van Mijntje, wie zou dit gevecht gaan winnen?
Uiteindelijk wint Maxine met 6-4 in de 3e set. Ik hoop dat de dames elkaar niet te moe hebben gemaakt want ze moeten ook nog samen dubbelen.

 

Tim z'n wenkbrauw wordt hier geepileerd
Tim z'n wenkbrauw wordt hier geepileerd

Emma staat haar beste tennis te spleen tegen de nummer 1 geplaatste van het schema. Ondanks alle inspanningen was het een oneerlijke strijd, de tegenstandster was gewoon net ietsje beter. Maar ze mag nog uitkomen in de verliezersronde en wel morgen, dus we hebben sowieso al iemand die het finaleweekend heeft gehaald! 

Even tussendoor: wat wel enorm handig is met zoveel meiden op het kamp is dat de wenkbrauwen van de begeleiding goed bijgehouden worden. Een doorlopende wenkbrauw kan echt niet dus epileren maar die hap!

In de middag moesten 4 mixkoppels van ons in de kwartfinales aantreden. Helaas ook 2 tegen elkaar, maar het voordeel is dat we sowieso 1 halve finale te pakken hebben. Max en Maud gaan voor goud en die wonnen dus ook van Nathan en Maxine. Nathan en Maxine hebben hun huid wel duur verkocht!
Jules en Sarah hadden het ietwat lastig in het begin maar in de 3e set vermorzelden ze hun tegenstanders, aldus Maxine.
Wessel en mijntje stonden een set en 1-4 achter. Toen kwamen we aanlopen om ze even naar de overwinning te begeleiden. Geen game werd er meer verloren en de 3e halve finaleplek was bereikt!
Betekent meteen dat we ook al 1 finaleplek binnen hebben want Wessel/Mijntje spelen nu in de halve finale tegen Sarah/Jules.

Smiddags werd er tussendoor ook nog even een potje voetgolf gespeeld voor gevorderen. Een zeer uitdagend parcours was uitgezet en team Martin dacht dat ze de overwinning al binnen hadden maar uiteindelijk moesten ze de 1e plek delen met team Thomas.

Elke ochtend krijgen we van het bassie toernooi een opdracht die we moeten proberen uit te voeren voor punten voor het rode draad spel.

BBTAN
BBTAN


Vandaag was dat het maken van een schilderij. Helaas waren onze professionele kunstenaars Mieke en Martijn niet aanwezig dus gingen Floortje, Sarah en Sem aan de slag. De hele middag hebben ze besteedt aan dit schilderij en nu vraagt u zich natuurlijk af: wat betekent/is dit???
Het is het immens populaire spel op de telefoon BBTan. Download de app en ook u bent net als ons gehele tenniskamp direct verslaafd!
Dare to try!

We hebben nog wat wedstrijden gewonnen vandaag naar ach, het wordt al zo gewoon….
Wie weet kwam het door onze mascotte vandaag dat het zo goed ging…..

 

 

De jongens proberen Timo appelmoes te voeren….ze weten alleen nog niet zo goed hoe dit in z’n werk gaat….