Algemene voorwaarden

 

Reisvoorwaarden

Tennisorganisatie Leguijt biedt haar tennisreis aan via een reisbureau, dat is aangesloten bij het ANVR, SGR en/of SGST en het Calamiteitenfonds. De reisvoorwaarden van het ANVR zijn dus op onze tennisreis van toepassing. Voor een overzicht van de ANVR-reisvoorwaarden klik hier

 

Reis- en annuleringsverzekering 

Wij adviseren u dringend zelf een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Indien u een reeds geboekte en door ons bevestigde reis wilt annuleren, dan kunt u deze binnen 1 week na bevestiging van de boeking kosteloos annuleren. Indien u na deze termijn alsnog wilt annuleren, bent u de gehele reissom verschuldigd. Als u een annuleringsverzekering hebt afgesloten, hoeft u zich (indien u aan de bepalingen van de verzekering voldoet) financieel geen zorgen te maken. Let op, sluit u geen reis- en annuleringsverzekering af, dan is restitutie niet mogelijk.

 

Voorwaarden vroegboekkorting

De vroegboekkorting is enkel geldig indien u boekt voor 31 december 2012. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.

 

Administratiekosten

Wij berekenen € 5,– administratie-/boekingskosten p.p.

 

Wijzigingskosten als gevolg van spelfouten

U reist met het vliegtuig, dus dienen voorletters en naam (in verband met de vliegtickets) correct gespeld te zijn. De voor- en achternaam moeten exact conform paspoort zijn. Wijzigingskosten als gevolg van het niet tijdig melden van eventuele spelfouten komen voor uw rekening.

 

Voorkeuren

Wij doen ons uiterste best zoveel mogelijk te voldoen aan voorkeuren cq  speciale wensen, die bij boeking kenbaar worden gemaakt. Of dat lukt, is vaak afhankelijk van de uiteindelijke dienstverleners, zoals het hotel of de luchtvaartmaatschappij. Een voorkeur is daarom nooit een garantie.

 

Klachten

Vanzelfsprekend doen wij er alles aan om uw reis zo goed mogelijk te laten verlopen. Toch kan het een enkele keer voorkomen dat wij door onvoorziene omstandigheden daar niet helemaal in slagen. Wanneer u klachten heeft, dient u deze ter plaatse onmiddellijk kenbaar te maken aan de coördinator of bij de receptie van het hotel. Op dat moment kan er vaak wat aan worden gedaan, achteraf is dat moeilijk. Klachten, die tijdens het verblijf niet zijn gemeld, worden na terugkomst in Nederland niet in behandeling genomen.

 

Paspoort en geldigheid

U dient in het bezit te zijn van een geldig Nederlands paspoort (of een geldige Europese toeristenkaart), dat nog tenminste 3 maanden na terugkomst in Nederland geldig is. Neem voor de meest actuele informatie contact op met de Turkse ambassade (070 – 360 49 12). Bezit u niet de Nederlandse nationaliteit, dan is het mogelijk dat er voor u andere voorwaarden gelden. Wij adviseren u om hierover contact op te nemen met de ambassade van uw land.

 

Boeking

Op het moment dat uw boekingsformulier bij www.Tennisorganisatieleguijt.nl binnenkomt, is deze definitief. Binnen 5 dagen krijgt u van ons bericht of wij uw reis en accommodatie hebben kunnen vastzetten.

Indien u na deze 5 dagen nog geen bericht van ons heeft ontvangen, verzoeken wij u om een mail te sturen naar melchert@tennisorganisatieleguijt.nl of anneriekeandreaevents@gmail.com

 

Tennisbanen

Voor onze tennisvakantie reserveren wij tennisbanen bij het betreffende hotel. Wij ontvangen de baanreservering per e-mail van het hotel of onze touroperator. Wij bieden de reis dan ook pas aan als wij deze bevestiging hebben. Indien het hotel of de touroperator de beloofde baanreservering (om wat voor reden dan ook) niet nakomt, kan dit Tennisorganisatieleguijt.nl niet worden aangerekend. Uiteraard zal Tennisorganisatieleguijt.nl in het bovenstaande geval alles in het werk stellen om tennislessen aan te bieden tijdens uw tennisvakantie. Mocht dit niet lukken, zullen wij eventueel geleden schade verhalen op het hotel en/of de touroperator.

 

Doorgang reis

Tennisorganisatie Leguijt behoudt zich het recht voor om een reis niet te laten doorgaan indien er sprake is van redelijke en gegronde argumenten, bijvoorbeeld bij onvoldoende deelnemers (minimaal 8) of ziekte. Tennisorganisatie Leguijt zal te allen tijde proberen de reis te laten doorgaan. Mocht dit niet lukken, zal er in overleg restitutie plaatsvinden.