Zomerkamp Dongen 2018

Dag 1

 

Vlog 1

 

Beste ouders,

De verslagen worden geschreven en beleefd door de alle kamplieden. Melchert heeft het dit jaar te druk met z’n eigen vlogkanaal die binnen kort wordt gelanceerd. (Like en abonneer op onze eerste vlog) de begeleiders waren zoals elk jaar weer vroeg van de partij. Deze keer is het team versterkt door de enige echte Sarah Medema, Nina Nieuwenhuizen & een oude bekende Kevin Grondman. Toen wij allemaal aan kwamen stonden de tenten prachtig in een cirkel. Helaas ontbrak de wel bekende caravan van onze “kamphoofden”. “Waar is Martin?”  was de eerste vraag die in iedereens hoofd op kwam. Martin is vervangen door Kevin. Iedereen was het er mee eens dat onze Martin nooit vervangen kan worden, maar we zijn natuurlijk hartstikke blij dat Kevin dit jaar ook van de partij is. 

De juicy details van de eerste avond/nacht zijn een feit.

“ De welpjes (groentjes/jongsten) hebben ballen getoond. 
“ waarschijnlijk willen ze zo snel mogelijk worden opgehaald door de ouders (het spookt in Dongen of alleen in hun tent) 
“ in de tent van de leeuwinnen (oudste meiden) worden er een aantal geraakt door iemand die rond zwerft op het kamp (Lars, Kevin of Thomas) 
“ er gaan geruchten rond dat er iemand s’avond op het kamp rond loopt met grote voeten… Bas ben je de weg naar je tent kwijt?
“ Mea en Emma waren laat aangekomen op het kamp in verband met een bloedstollende finale wedstrijd die ze helaas met een spannende driesetter hebben verloren, maar nog genoeg energie over hebben om de rest van de avond mee te vullen
“ wij denken dat de welpjes bang zijn geworden door de toespraak van Melchert. Die liet zelfs zo’n diepe indruk achter bij de leeuwen/leeuwinnen dat we hopen dat hij zich zelf niet in de vingers snijdt ? 

Genoeg voor vandaag. Morgen worden de eerste wedstrijden gespeeld om kwart voor negen. We verwachten iedereen op de bankjes met hun ontbijt kijkend naar de spannende wedstrijden. Verder op de dag volgen er nog verschillende andere wedstrijden van het kamp. We houden u op hoogte! 

Groetjes, 
Tent van de leeuwinnen