Dag 4, 3/8/2016

 

Gisteravond was de bioscoop redelijk geslaagd. De autoreis erheen en weer terug was eigenlijk vooral een feest, de film zelf was matig. Geen aanrader maar aan de andere kant, even warm en droog zitten voor een paar uur met een colaatje en een doos popcorn in de hand is al reden genoeg om bij de dames een dikke grijns op de gezichten te toveren.

 

Over tot de orde van de dag.

Jippie! Vandaag is de laatste regendag en daarna wordt het warmer, droger en beter! 

 

 

 

Vanochtend zijn we uiteraard weer opgestaan om 7.00 uur want het was droog genoeg om te trainen. Sommige kinderen was het ritme van een uurtje langer blijven liggen van de afgelopen 2 dagen wel bevallen en je weet hoe het gaat met pubers: laat de teugels een klein beetje vieren en je bent de regie zo kwijt. Hard optreden dus en hoppa, 7.59 uur stond iedereen paraat op de tennisbaan om te starten met de eerste tennistraining van deze week.

Er werd lekker getraind en warmgeslagen maar vooral werd er reikhalzend uitgekeken naar het hoofdonderdeel en het daadwerkelijke funmoment van de training: op Nathan’s billen serveren.

 

Hij had zich de dag ervoor niet aan de regels gehouden en dan weet je: staan, zodat iedereen 1 bal op je kont mag serveren.

Uiteindelijk waren Wessel en Stan nogal onhandig bezig en moesten zij Nathan vergezellen. Hierbij een fragment waarbij de beelden voor zich spreken…

 

Vandaag alleen 2 dubbels op het programma en deze dubbels gingen qua stand precies gelijk op. Voor Sarah en Nina betekende dit een soepele overwinning en voor Feike en Jules helaas het omgekeerde. Jules vond waarschijnlijk dat Feike ook wel een bal op zijn kont had verdiend want hij gad de smashes precies op maat voor zijn tegenstanders. Deze werden vervolgens heerlijk afgemaakt op Feike die bij het net stond. Lekker hoor Jules…. 🙂

 

Daarna was het vooral even tijd om de wonden van de afgelopen dagen te likken, de zonden te overdenken en voor Mika en Jesse uiteraard weer tijd voor het dagelijkse schoonheidsslaapje, ahhhh zo cute!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na de lunch op naar het zwembad waar we de hele middag zouden gaan vertoeven.

Uiteraard moesten onze jongens eerst even het alfa-mannetje uithangen en laten zien wie er de baas zijn in het zwembad. Alle matten, banden en andere attributen in het zwembad werden binnen enkele minuten veroverd en de Haka (zie Ijslandse supporters tijden het EK) galmde door het hele zwembad!

Vervolgens met z’n allen naar de glijbaan waar we elk jaar de boel even flink laten verstoppen. De badjuffrouw waarschuwde ons al dat ze het niet zou tolereren maar de Haka galmde uiteraard ook door de hele glijbaan. 

WAT EEN BAZEN ZIJN WE OOK!

Uiteraard chillen de meiden em gewoon hard en dobberen ze als prinsesjes rond op zoek naar sjans.

Op het moment dat we het allemaal zat waren en onder de douche stonden om vervolgens te vertrekken misten we echter 2 personen. Waar hingen Mika en Jesse uit?

Een rondje door het zwembad leverde een interessant resultaat op. Het was door de stoom lastig te zien maar daar zaten ze hoor, in de sauna met 2 onbekende meiden. We moesten echt gaan en ik voelde me een beetje de spelbreker en sfeerverpester. Jesse vroeg me echter om 2 minuutjes. Nou vooruit, stoom dan nog maar even door…..

 

 

 

Vanavond hebben we overheerlijke pasta gegeten en de altijd hilarische bingoavond staat op het punt van beginnen. Alle prullaria die op de tafel uitgestald ligt wordt fel begeerd want tja we blijven wel Nederlanders. Winnen is gratis spullen en gratis is altijd winnen!

De hoofdprijs (een racket) hebben we de afgelopen 4 jaren al 2x kunnen winnen (Nina en Enyuan), hopelijk kunnen we deze dit jaar weer even meepakken.

 

 

 

 

 

Morgen schijnt het eindelijk droog te worden en kunnen we hopelijk genieten van een klein zonnetje. Met z’n allen op een kluitje in de partytent is natuurlijk hartstikke gezellig en knus maar even droog naar de kantine of wc kunnen lopen zou wel fijn zijn.

Ondanks alle regen hebben we natuurlijk wel dolle pret en blijven alle mondhoeken nog steeds naar boven gekruld!