Dag 4

 

Dag 4: 26-7-2012

 

Dit was de eerste nacht dat onze meidentent te horen was. We moesten de hele tijd heel hard lachen en gingen helemaal stuk! Waarom we zo hard moesten lachen wilden we echter niet vertellen maar na lang aandringen kwam de rest van het kamp er wel achter. Helaas voor de ouders blijft dit geheim binnen de groep.

 

We hebben daarna wel uitstekend geslapen en hebben zelfs het gegil van de jongens niet meer gehoord.

 

Uiteraard werden we weer te laat wakker gemaakt, en hadden we maar 10 minuten om ons helemaal klaar te maken voor de ochtendtraining. We gingen het dubbelspel oefenen en hebben hier weer veel van geleerd.

 

Het ontbijt was zoals altijd weer heel erg lekker. Vandaag hadden we ook gele watermeloen waarvan we 2 stukjes mochten pakken. Ik (Lisa-Marie) heb elke keer een nieuw stukje gevraagd omdat ik het zo lekker vond en ik had er uiteindelijk 7 op! Hmmmmm!

 

Na het ontbijt was de eerste wedstrijd van Tim en Nina. Helaas hebben we hier geen foto’s van. Ze hadden net aan verloren maar speelden wel heel erg goed!

 

Er werden nog een heleboel dubbels en mixen gespeeld. Heel veel hebben gewonnen maar sommigen helaas verloren (misschien zelfs met 6-0 6-0, OEPS!).

 

 

Met de lunch hadden we ragout en bouillon omdat het zo warm is. We hebben namelijk geleerd dat met dit warme weer bouillon goed voor je is omdat er zout in zit wat vocht vasthoud.

 

Mees kocht ook vandaag weer heel veel lootjes bij de wedstrijdleiding. Je kunt hiermee prijzen winnen, waterbalonnen, krijt etc. Maar ook een mooi tennisracket. Mees had gisteren ook al veel loten gekocht maar vandaag had hij de jackpot! Hij heeft het racket gewonnen!

 

 

We hebben omdat het zo warm was ook nog een watergevecht gehouden. Kevin had alle meiden kleddernat gemaakt en Lois en Mila zelfs onder de douche gezet.

 

Het avondeten was heel lekker. We begonnen met een kippensoep. Daarna kregen we vis met doperwten, wortels en aardappelkroketten. Als toetje hadden we 4 verschillende soorten kwark. Jammie Jammie, Smullen hoor!

 


 

 

 

We gaan straks naar de casinoavond. Daar gaan we pokeren, roulette spelen en blackjacken.

 

We willen jullie nog wel een paar geheimpjes vertellen:

 

– Tijdens de wedstrijd van Lois en Lowe zaten Kevin, Kyle en Cristian de hele tijd naar een meisje te kijken. Ze wilden haar Hyves vragen maar durfden het niet.

 

– Met Melchert hadden we een geheime missie maar die is mislukt. We zochten naar de beste ijssalon van het dorp en daar zouden we dan een ijsje krijgen omdat Lisa-Marie een ijsmonster is. Morgen gaan we het opnieuw proberen te zoeken.

 

– Stan ging voor de camera weer heel erg gek doen

 

– De wedstrijd die met 6-0 6-0 verloren werd dat waren wij haha. We deden dit expres zodat we een ijsje van de tegenstanders zouden krijgen (grapje). Maar nee, we kregen niks van ze grrr

 

 

Dit was het dagverslag van:

 

Maud “Moustache” Hotty en Lisa-Marie “IJsmonster” Azzy

 

 

 

En ik (Maud) wil nog de groeten doen aan mijn papsie en mampsie!