Dag 3

Nog even een foto van Stan die jarig was, deze is gewoon te leuk en moeten wij even publiceren!

 

 

 

Dag 3: 25-7-2012

 

Vandaag een rustige dag op het programma.

We begonnen uiteraard wel weer met een training van 8.00 – 9.00 uur. Dit keer echter op dance-muziek zodat de voetjes wel flink moesten bewegen.

 

Er stonden 2 wedstrijden op het programma. Bruce verloor van de nummer 2 geplaatst, helaas was deze jongen iets te sterk.

Mees en Lowe verzorgden een optreden in de dubbel. Het was jammer, want Mees was zeer waarschijnlijk in nat cement gestapt vanmorgen en deze droogde precies op tijdens de wedstrijd. Zijn voetenwerk wat normaal fenomenaal te noemen is leek nu een film in slow-motion.

 

Na vele aanmoedigingen vanaf de kant gingen ze steeds beter spelen maar de tegenstanders hadden de stand al doorgegeven aan de wedstrijdleiding, 6-0 6-0.

 

Na een lekkere lunch met gezonde kroketten gingen we richting het zwemparadijs in Dongen.

 

We hebben heerlijk gezwommen, in een polonaise van de glijbaan afgeknald en tijdens het zonnen op het grote grasveld fantastische verhalen gehoord van de kinderen.

Zo zou de moeder van Stan (sorry Nanda) vaak zingen alsof ze weer een tiener is en maakt Ernst (vader van Tim) altijd flauwe grappen. De rest van de verhalen mochten we niet publiceren anders zouden ze “thuis niet jarig zijn”, helaas….

 

Na het zwemmen hadden de kinderen uiteraard flinke trek en konden we direct aanschuiven op de Italiaanse avond: overheerlijke pasta met ijs, fruit en slagroom toe.

Lisa-Marie bleek een echt ijsmonster. Met verschillende vermommingen probeerde ze steeds weer extra bolletjes te scoren bij de kok. Toen dit niet lukte werd het bolletje van Melchert zijn bord weggegeten voordat die 1 hap had kunnen nemen.

 

Op het moment van schrijven zijn alle kinderen actief op de bingo-avond. Arnold en Aart: jullie weten hoe dit er aan toegaat en hebben vast medelijden met de organisatie van het bassie-toernooi: en terecht 🙂

 

De winst tot nu toe is:

 

Nathan: 2 zweetbandjes, een tuintas, 2 waterpistolen en een dextro

Tim: krijt, waterverf, ipodhouder, mini-handdoek en een tekendoos

Maud: zweetbandjes

Nina: een sproeier voor op de tennisbaan en DE HOOFDPRIJS, een prachtig babolat racket!!

 

Wist u verder dat:

 

– Jesse al 2 boeken uitgelezen heeft

– Maud altijd een snor van chocomel heeft dus nu de bijnaam draagt: Maud  “The Moustache”

– Morris een volleerd paaldanser is

– Stan op gitaar gezeten heeft maar de gitaar het hierna nog wel deed

– Turnen niet het sterkste punt van Melchert is, zijn handstand wel bijzonder vermakelijk is

– De jongens elke keer een foute bingo uitlokten zodat ze weer een liedje mochten zingen

– Gelukkig de karaoke avond op komst is (vrijdag)

– Silas een bommetje maakt op een platte rug

– Mieke de juf gecorrigeerd wordt door de kinderen; “wie schrijft er nu op een briefje: wedstrijden van vandaag. Morgen is dan toch ook weer vandaag?!”

 

De leiding.