Dag 2


 

Dag 2: 24-7-2012

 

7.30 uur komt Melchert de tent binnenstormen. OPSTAAN, OPSTAAN!!

De “oudste” jongens kwamen hun bed nauwelijks uit. Het duurde even voordat de tennisspullen weer bij elkaar gezocht waren in de bende van de ronde tent. Een paar minuten later kwamen ze echter toch de baan op strompelen en kon de warming-up beginnen.

 

Na een stevig ontbijt konden de eerste wedstrijden beginnen!

 

Mila – Nina:

De meiden speelden allebei heel goed maar Nina was geblesseerd aan haar rechterarm. Het was pas 10.00 uur maar de hitte was alweer enorm. Elke wissel kwamen de jongens de parasols boven de verhitte koppen van de meiden houden om ze weer klaar te stomen voor de volgende 2 slopende games.

Na flink gebeuk heen en weer kwam uiteindelijk Mila als winnares uit de strijd, 6-3 6-3.

 

De volgende wedstrijden waren van Kyle en Bruce. Hier willen we niet zoveel over vertellen want deze partijen werden verloren. Kyle speelde zeker niet slecht maar was geblesseerd aan zijn kuit. De tegenstander was echter ook wel heel erg goed.

 

Hierna kwam echter onze clubkampioene in actie, Maud!

 

Ze tikte de tegenstandster zoals gewoonlijk weer helemaal gek en liep na een uurtje met een grote glimlach de baan af, 6-0 6-1, BAM!

 

Ondertussen werden er nog een aantal watergevechten afgewerkt. De broekies (11, 12 jaar) tegen de “veteranen” (al 13 jaar oud hoor!) van het kamp.

 

 

Net na de spannende wedstrijd van Bruce en Maud die nog om 17.15 uur moesten spelen, gingen we met z’n allen naar de bioscoop in Tilburg! Het was wat stressen want Bruce stond 6-1 5-0 voor. We hadden nog 10 minuten en dan moesten we vertrekken. Bruce zijn tegenstander had echter geen haast en sjokte heel rustig over het veld, dit tot grote ergernis van Bruce die de film al door zijn neus geboord zag worden. Het werd 5-4 en na een lange slopende game won Bruce uiteindelijk toch deze wedstrijd. Nu was het sprinten naar de auto waarna we met gierende banden vertrokken naar de bios.

 

Je kon kiezen uit 3 films:

 

–          Madagascar 3D

–          L.O.L.

–          Batman, the dark night rises

 

Tijdens de film vloog de popcorn om iedereen z’n oren, de M&M’s rolden over de vloer en een bak zout vloog over Kevin heen.

 

Verder bleef het helemaal rustig en de films waren top!

 

Wist u verder dat:

 

– We ’s avonds een “heerlijk” voorgerecht kregen wat bestond uit een klein bakje met Ananas, kip, slagroom en nog meer vadsige dingen en dat dan door elkaar gestampt

 

– Mieke waarschijnlijk geflitst is op weg naar de bioscoop omdat Martin te snel reed

 

– Melchert denkt dat ie goed kan zingen maar wij pijn in onze oren krijgen

 

– Mieke gedragsspecialist is maar geen orde kan houden

 

– Mieke na het lezen van dit helemaal para gaat worden

 

– Thomas het erg naar zijn zin heeft hier

 

Verslag gemaakt door:

 

Silas”mooiboy” Windrich

Kyle “macho” Harrems

Melchert “de zingende pelikaan” Leguijt