Dag 4

 

Dag 4: 31-7-2014

 

Eindelijk: HOT HOT HOT

 


 

 

 

 

 

 

 

 

   Hot or Not………..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En de winnaar van het racket bij de bingo is………..ENYUAN!!!
Yeah, 2 jaar geleden won Nina het racket en nu gaan we er dit jaar weer met de hoofdprijs vandoor. Er werd fanatiek gebingood (schrijf je dat zo?), geconcentreerd keek iedereen naar zijn blaadje met nummers en Enyuan moest alleen nog nummer 69. Mika kijkt eens op zijn blaadje en ziet dat hij nummer 69 al afgestreept heeft. Enyuan streept snel zijn laatste nummer door en roept: BINGOOOOOOOO. Alle nummers worden gecontroleerd en ja hoor, het racket is binnen.

 

Terug naar het kamp. De (meeste) oudere kinderen deden niet mee met de bingo want dat is toch echt te kinderachtig. Ze zitten daarentegen op een plannetje te broeden om Thomas een keer terug te pakken. Wanneer iemand brutaal is of niet wil luisteren heeft Thomas namelijk de neiging om dit niet met woorden op te lossen maar grijpt hij liever de jongens in hun kladden. Hij voelt zich dan weer even 16 jaar en rollebolt over de grond met de kinderen van het kamp. Vermakelijk om te zien maar ze willen hem toch even laten weten dat er niet met de stoere boys te sollen valt.
Wanneer we ‘s avonds aangeven dat iedereen de tent in moet om te gaan

slapen, komen er opeens 8 jongens vanuit het niets aangelopen.
Ze trekken Thomas met z’n allen op de grond en nemen hem flink te grazen. Ik betwijfel nog even of we niet moeten ingrijpen maar ik kijk om me heen en zie Martin in een stuip liggen van het lachen, Jelmer doet met de 8 jongens mee en Dennis zit verdwaasd om zich heen te kijken en begrijpt niks meer van de hele situatie. Wanneer de rust is wedergekeerd en Thomas een half uurtje heeft kunnen herstellen, voelt hij zich geroepen om de gasten eens flink terug te pakken. Hij vraagt Jelmer mee als compagnon en duikt de tent in, bovenop Cristian. Er wordt wild geworsteld en opeens klinkt er een angstaanjagend krrrggggggg…..U raad het al, scheur in de net nieuwe tent. Feest afgelopen, slapen en hopen dat de jongens een goede aansprakelijkheidsverzekering hebben.

 

U vraagt zich misschien af waarom in de “avondverhalen” de oudste meiden (Julia, Nina, Floortje, Megan, Sarah, Loïs, Mila) nooit voorkomen. Dat heeft volgens ons een hele simpele reden: ze willen niet te vermoeid raken en wallen onder de ogen krijgen want de feestavond komt er nog aan. Elke avond liggen ze op tijd in hun tent en vervolgens is het ook heel snel stil. Wanneer in de ochtend de muziek aangaat om iedereen te wekken, springen ze als één van de eersten op en staan ze om 8.00 uur keurig opgesteld voor de tennistraining of looptraining. Spierpijn hebben ze inmiddels wel zo erg, dat ze waggelend over het terrein rondlopen. Of wordt dit verkeerd geïnterpreteerd en is het juist hun “sexy loopje”?

 

Er moest vandaag weer heel veel getennist worden. Om 11.00 uur stonden van de 9 banen die bezet waren op het park, op 8 banen kinderen van ons kamp te tennissen. Kijkplezier genoeg dus!

Vandaag begon de verliezersronde in de enkelcategorie. Ook werden er veel dubbels en mixen gespeeld. Wat opvalt is dat ze erg goed samen spelen, elkaar tips en tricks geven en er heel veel publiek bij de wedstrijden zit. Iedereen komt elkaar aanmoedigen, de sfeer is super goed.
De uitslagen zijn niet echt om over naar huis te schrijven dus dat doen we dan ook maar niet. We posten alleen ff wat leuke foto’s want dat geeft een veel beter beeld.

 

 

 

 

 

 

     

 

     

 

Verder hebben we nog een klein lijstje met wist u datjes:

 

– Kyle een bloedneus had
– Mieke dit heeft opgelost door een pleister op z’n linker en rechterpink te plakken
– Iedereen moest lachen maar het uiteindelijk wel bleek te werken
– We ’s middags wentelteefjes kregen bij de lunch
– Elke dag iets anders lekkers geserveerd wordt bij de lunch (kroket, broodje          gezond, worstjes)
– We vanavond met de hele ploeg honkbal gaan spelen
– Thomas dit aan zich voorbij laat gaan
– De insiders wel weten waarom hij liever niet meer wil slaan (of missen)
– Dit kinderen niet snappen dat je een dop op een fles moet draaien als je deze      hebt gebruikt
– We een mierenplaag hebben (hoe zou dat nou komen?!)
– We vanavond weer naar de film gaan met de ouderen
– Alle meiden gaan huilen bij: Fault in our stars
– Alle jongens meer adrenaline gaan aanmaken door: Planet of the apes
– Thomas vanavond dus weer moet oppassen

 

Het was weer een schitterende dag, we genieten volop. Alle andere kampen zijn jaloers op ons, en snappen niet waarom “onze kinderen” zo’n leuke hechte groep

zijn met elkaar en hoe het komt dat ze zo goed luisteren.

We geven onze geheimen echter niet zomaar prijs……weltrusten