Dag 3

 

Dag 3, 30-7-2014

 

Chilldagje

 


 

Vandaag was het moment om eens goed uit te rusten, te chillen, en te genieten van een relaxte dag.
Voordat we naar het zwembad gingen werd er echter nog wel getraind en dit gaat zoals elke ochtend fanatiek!

 

De tennistraining was speciaal ingericht om de service te verbeteren. Dit hebben sommigen ook wel nodig en door anderen werd het speciaal aangevraagd. Sarah heeft een “klein probleempje” met de opgooi. Na zo’n opgooi duurt het een paar minuten voordat de bal weer beneden is, komt soms met ijs erop terug en is zelfs een keer een rondje om de aarde gevlogen. Echter na de training van vandaag is het probleem verholpen en de tegenstanders zullen moeten oppassen!

 


De andere groep werkte onder leiding van Thomas weer een pittige looptraining af. Nog wat rekken en strekken om de spiertjes soepel te houden voor de komende dagen want er zullen nog genoeg partijen gespeeld worden.

Na de training weer een stevig ontbijt en om 12.15 uur moesten er nog snel wat partijen afgewerkt worden want we moesten natuurlijk naar het ZWEMBAD!

 

Cristian liet zijn tegenstander kansloos. Met Mieke als coach kan dit natuurlijk ook niet fout gaan. Tips als: “ik wil dropshots zien” en “mooie balletjes achter je rug langs vind ik echt heel leuk” geven Cristian de juiste boost om te vlammen.

Tim en Nina hebben ook geen problemen om hun tegenstanders te overmeesteren. Nina speelt zoals altijd lekker steady, is niet van haar stuk te brengen en slaat alle ballen gewoon terug naar de andere kant. Vervolgens duikt Tim (Beijer) als een echte Jasper Cillissen (of moet ik Tim Krul zeggen) naar elke bal en Tim (Beijer) stopt meer ballen dan Jasper in de halve finale tegen Argentinië.


Na een mooie overwinning spurten we naar het zwembad (meerdere kinderen: “moeten we een kilometer lopen??!! Pfffff, kunnen we niet met de auto…)”.

Hier wordt niet alleen gezwommen maar allerlei andere spellen worden ter plekke verzonnen.

     

Een opstopping in de glijbaan mag natuurlijk nooit ontbreken, beachvolleyballen wordt op het hoogste niveau gespeeld, vette voetbaltricks op het grasveldje zijn meer regel dan uitzondering en sprinten over de breedte van het zwembad via een soort lange slappe mat in het water is de challange die alle stoere mannen willen aangaan. Hilarisch hoe sommigen al na 2 meter strandden om vervolgens als een walrus van de mat in het water te rollen. Ik noem verder geen namen hoor Dennis.
Ook zal ik niet opscheppen over het feit dat er ook personen waren die de overkant gewoon wisten te halen……….BAM!

 

    

 

Vanavond weer de jaarlijkse bingo met uiteraard schitterende prijzen. Voor ieder wat wils maar vooral de hoofdprijs maakt de deelnemers bloedfanatiek. Een tennisracket staat te pronken op de prijzentafel!

 

 

 

 

 

 

De ouderen chillen em, waarbij Evert onze huis-DJ voor de muziek zorgt. Verder iedereen met de mobiel in de hand, turend naar de schermpjes en pratend over clans, surfend over websites, chattend in groepsapps en natuurlijk 1 verliefd stelletje die daar allemaal geen oog voor heeft behalve voor elkaar…….

 

Tot morgen!